aA
Gali būti, kad gyva lėlė Barbė gyvena... Ukrainoje. Valerija Lukjanova sugebėjo įgyvendinti savo svajonę ir tapti visiškai panašia į garsiąją lėlę.
Valerija Lukjanova
Valerija Lukjanova
© youtube.com

V. Lukjanova (internete ji žinoma Amatue vardu) gimė Odesoje, šiuo metu jai – 23 m. Ji jau tapo interneto sensacija – modeliu iš Ukrainos susidomėjo Europos ir Amerikos žurnalistai. V. Lukjanovos marmurinė oda, didžiulės žalios akys, vapsvos liemuo (dėl jo jai išėmė porą šonkaulių) ir beveik idealios apimties krūtinė – 88 centimetrų. Mergina ne tik maksimaliai panaši į Barbę, bet ir rengiasi tokiu stiliumi.

V. Lukjanova taip netikroviškai atrodo, kad daugelis nė netiki jos egzistavimu ir galvoja, jog tai apgaulė ir darbo nuotraukų koregavimo programomis rezultatas. Merginos profilyje socialiniame tinklalapyje „Facebook“ patalpintos nuotraukos be makiažo sluoksnio, tad akivaizdu, jog tokia asmenybė egzistuoja.

Šiuo metu V. Lukjanova aktyviai rašo daugelyje tinklaraščių, talpina juose savo nuotraukas ir vaizdo klipus. Mergina nori tapti dainininke ir netgi žada išleisti debiutinį albumą „Amatue“ (jos pseudonimas). Gyva Barbė tvirtina, kad albumas – geriausias iš to, ką ji yra gyvenime veikusi.

Didžiąją laiko dalį ji skiria savo gyvenimo filosofijos aprašymui. Jos esmė – reikia pasitikėti tik savimi, o į kitų nuomonę nekreipti dėmesio. Išvaizda, be abejonės, svarbu, tačiau kur kas daugiau dėmesio mergina teigia skirianti vidinei harmonijai.

V. Lukjanova – ne pirma internete žinoma gyva Barbė. Modelis iš Maskvos Andželika Kenova visą gyvenimą siekė tapti panašia į lėlę Barbę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.