aA
Žinomas buvęs krepšininkas Sergejus Jovaiša dalyvaus Seimo rinkimuose ir kaip Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) kandidatas sieks parlamentaro mandato gimtuosiuose Anykščiuose.
Sergejus Jovaiša
Sergejus Jovaiša
© „Klubas“ (A.Chlebinskaitės nuotr.)

„Aš daviau sutikimą“, - BNS trečiadienį sakė S.Jovaiša.

„Jų veiksmai krizės laikotarpiu man dauguma priimtini, todėl ir neatsisakau. Bet kažką daugiau kalbėti dar anksti, noriu įsigilinti į programą, kad matyčiau, kur galiu daugiau prisidėti“, - sakė jis.

57 metų S.Jovaiša 1972-1989 metais žaidė Kauno „Žalgirio“ komandoje, ne kartą tapo Sovietų Sąjungos čempionu. Su Sovietų Sąjungos rinktine jis yra iškovojęs auksą Europos ir pasaulio čempionatuose, o 1992 metais laimėjo bronzą su Lietuvos rinktine Barselonos olimpinėse žaidynėse.

Anykščiuose gimęs ir ten gyvenantis S.Jovaiša spalį vyksiančiuose rinkimuose dalyvaus Anykščių - Kupiškio apygardoje. 2007-2011 metais jis buvo Anykščių rajono savivaldybės tarybos narys.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.