aA
Seimo vicepirmininkas, vienas iš Liberalų ir centro sąjungos lyderių Gintaras Steponavičius mano, kad pašto skyriuose, kuriuose buvo pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl galimo rinkėjų balsų pirkimo, balsavimo paštu rezultatai turėtų būti anuliuoti.
Gintaras Steponavičius
Gintaras Steponavičius
© ELTA
Sekmadienį vakare "Baltijos televizijos" rinkimų laidoje G. Steponavičius sakė tikįs, kad dėl minėtų galimų Rinkimų įstatymo pažeidimų bus kreipiamasi į Vyriausiąją rinkimų komisiją. Liberalcentristas tuo pačiu teigė, kad įtariami pažeidėjai - Darbo partijos atstovai, dar labiau sustiprino Liberalų ir centro sąjungos poziciją nedirbti su šia partija vienoje komandoje.

"Darbo partija nėra ta partija, kuri identifikavo savo poziciją. Mes matome, kad rinkimų metodai - kai paskutinę rinkimų dieną pagauti už rankos būtent šios partijos organizatoriai, perkantys balsus, - rodo, kad ši istorija nedaro garbės naujai iškilusiai politinei jėgai", - teigė parlamento vicepirmininkas.

G. Steponavičiaus įsitikinimu, būtų logiška tuose pašto skyriuose, kur dėl galimo balsų pirkimo yra konkretūs įrodymai ir pradėti ikiteisminiai tyrimai, balsavimo paštu rezultatus reikėtų anuliuoti.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.