aA
Antradienį Kaune, Ateities plente, susidūrus mažiausiai keturiems automobiliams, žuvo jaunas vyras. Pagal rastus dokumentus, manoma, jog tai 38 metų jonavietis Robertas Eugenijus Lisovskis.
Autoavarija Kaune
Autoavarija Kaune
© ELTA
Stiprus susidūrimas įvyko apie 12.50 val. ties įvažiavimu į termofikacinės elektrinės mazuto ūkio įmonę. Labiausiai sudaužytas buvo automobilio "Renault Espace" automobilis, jo vairuotojas žuvo vietoje.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnams teko traukti žuvusiojo kūną panaudojant specialią įrangą. Bet prieš tai ugniagesiai turėjo užsukti dujų balioną, kuris buvo pritvirtintas minėto automobilio apatinėje dalyje, pranešė Kauno priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos atstovas spaudai Aurelijus Lukauskas.

Susidūrimo metu taip pat buvo stipriai sudaužytas lengvojo automobilio "Audi 100" priekis, į autoavariją pateko ir du sunkvežimiai. Įmonei "Mažeikių strėlė" priklausantis "Kamaz" automobilis apgadintas nežymiai, tuo tarpu bendrovės "Kauno tiltai" sunkvežimis "Mercedes Benz" po stipraus smūgio nebevažiavo.

Vairuotojų teigimu, iš įvykio vietos pasišalino ir penktasis įvykio dalyvis - "Opel" markės automobilis, kuris buvo daužtas nestipriai.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.