aA
Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas vizito į Petrozavodsko vaikų ir jaunimo rūmus metu buvo pakviestas šokti, rašo news.liga.net. Kaip praneša televizijos kanalas „24“, iš pradžių D. Medvedevas svyravo, bet kai visas ansamblis ėmė ploti ir prašyti, prezidentas pasidavė įkalbinėjimams.
Dmitrijus Medvedevas
Dmitrijus Medvedevas
© RIA/Scanpix

Kartu su juo šokti leidosi dalyvavę žurnalistai bei švietimo ir kultūros darbuotojai, su kuriais D. Medvedevas susitiko vaikų laisvalaikio rūmuose.

Primename, kad Rusijos prezidentas ne pirmą kartą demonstruoja savo neeilinius gebėjimus šokių aikštelėje. Neseniai internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame D. Medvedevas energingai trypia garsaus pramogų pasaulio atstovo Gariko Martirosiano kompanijoje pagal daina „American boy“.

DELFI primena, kad 2012 metų kovo 4 dieną bus surengti Rusijos prezidento rinkimai. D. Medvedevas ketina postą užleisti dabartiniam premjerui Vladimirui Putinui, o pats sėsti į jo krėslą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.