aA
Sankt Peterburgo teisėsaugos pareigūnams pavyko sulaikyti vieną iš parašiutininkų, kurie lapkričio 22 dieną nušoko nuo gamyklos „Krasnyj chimik“ pramoninio kamino, skelbia lenta.ru. Anksčiau fontanka.ru pranešė, kad apie 14.30 val. vietos laiku nuo gamyklos kamino iš eilės nušoko du parašiutininkai. Mėgėjišką šuolių vaizdo įrašą galima pažiūrėti leidinio tinklalapyje.
Parašiutininkas
© youtube.com

Liudininkai tvirtina, kad parašiutininkai iš pradžių buvo palaikyti savižudžiais. „Du nežinomi asmenys vienas po kito sėkmingai nusileido Maršalo Govorovo gatvės ir Chemijos skersgatvio kampe. Paskui, susukę parašiutus, jie pabėgo“, - liudininką cituoja fontanka.ru.

Kaip skelbia „Interfax“, sulaikytas parašiutininkas yra 34 metų, duomenų apie antrąjį ekstremalą kol kas nėra. „LifeNews“ praneša, kad sulaikytasis – Michailas B., policija tikrina, ar jis nesusijęs su šuoliais nuo Petropavlovsko tvirtovės smailės, kurių vaizdo įrašas internete pasirodė sekmadienį, lapkričio 20 dieną.

Vis dėlto Sankt Peterburgo Valstybinio istorijos muziejaus spaudos tarnyba įsitikinusi, kad šuolio nuo Petropavlovsko tvirtovės smailės įrašas yra videomontažas, nes ten nekliudomai patekti neįmanoma.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.