aA
Antradienio rytą, dar neprasidėjus pamokoms, Šakynos (Šiaulių r.) pagrindinėje mokykloje 10 klasės mokinys (gim. 1995 m.), už rankos ir kojos sučiupęs 11-metį, įsuko jį ir trenkė į sieną. Dėl žaizdos galvoje ir smegenų sukrėtimo vaikas paguldytas į Šiaulių ligoninę.
Dešimtokas mokykloje 11-metį trenkė galva į sieną
© A.Stackevič nuotr.

Kaip DELFI pasakojo Šakynos pagrindinės mokyklos direktorius Vytautas Arvasevičius, prieš prasidedant pamokoms 11-metis žaidė kieme, o paskui atėjo prie kabineto, kur pamokos laukė dešimtokai, ir ėmė išdykauti baladodamasis į duris ir jas varstydamas.

Vienas iš dešimtokų (11-mečio kaimynas) išbėgo iš klasės, pasivijo sprunkantį išdykėlį ir, sučiupęs jį už rankos bei kojos, ėmė sukti. 16-metis teigia neturėjęs nė minties trenkti kaimyną į sieną, tai nutikę netyčia.

Sužalotą vaiką apžiūrėjo ir pirmąją pagalbą suteikė vietos medikė, o paskui jis buvo išvežtas į Šiaulių ligoninę. Ten jam susiūta žaizda galvoje, berniukas paguldytas į ligoninę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.