aA
Lietuvos socialliberalai - populiariausia politinė jėga iš "naująją politiką" propaguojančios ketveriukės - antradienį Vilniuje, Katedros aikštėje, oficialiai pradėjo rinkimų kampaniją.
Socialliberalų pirmininkas Artūras Paulauskas aikštėje susirinkusiems kelioms dešimtims partijos rėmėjų ir žurnalistų tvirtino, jog "naujosios politikos" dabar reikia "kiekvienam Lietuvos žmogui".

"Naujoji sąjunga gimė todėl, kad Lietuva buvo subrendusi pokyčiams, norėjo naujų žmonių, todėl nauja politinė jėga pasiruošusi atvesti nesavanaudžius, turinčius atsakomybės jausmą žmones į valdžią", teigė A. Paulauskas.

A. Paulauskas akcentavo būtinybę labiau rūpintis jaunimo galimybėmis gauti išsilavinimą ir darbą.

"Mūsų jaunimas turi gauti patį geriausią išsilavinimą, neturi svetur ieškoti laimės, čia, vietoje, turi dirbti, auginti vaikus, savo šeimas, turėti savo būstą", sakė socialliberalų lyderis.

Socialliberalai per savo rinkimų kampaniją žada aplankyti visą Lietuvą.

Viešosios nuomonės tyrimai rodo, kad Naujosios sąjungos populiarumas tebeauga ir ši partija turi geriausias galimybes patekti į Seimą.

Jei rytoj vyktų rinkimai į Seimą, didžioji dalis Lietuvos gyventojų - 16, 5 proc. - balsuotų už Naująją sąjungą (socialliberalus). Jų populiarumas, palygint su birželiu, išaugo 6,1 proc.

Lietuvos Seimo rinkimai įvyks spalio 8 dieną.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.