aA
Birmos telekomunikacijų inžinieriai vakar bandė atstatyti karinės vyriausybės interneto svetainę po įsilaužėlių apsilankymo, teigė karinių pajėgų atstovas.
Į "Myanmar.com" buvo įsilaužta trečiadienį.

Tinklalapis yra dabartinės valdžios karinio režimo pusėje propagandos kare su užjūrio demokratinės opozicijos šalininkais, kuriems vadovauja Nobelio premijos laureatas Aung San Suu Kyi. Jo partija laimėjo rinkimus 1990 metais, tačiau jai nebuvo leista perimti valdžią.

Čia pateikiama informacija anglų, prancūzų, vokiečių ir japonų kalbomis Birmos lankytojams. Birma dar žinoma kaip Mianmaras.

Birmoje internetu pasinaudoti gali valstybės ministrai ir kelios verslo organizacijos. Tik keli šimtai namų vartotojų turi elektroninio pašto adresus. Vyriausybė griežtai kontroliuoja visas masines informavimo priemones.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.