aA
Drėgnos servetėlės, iškvėpintos specialiomis medžiagomis - feromonais, atrodo, netrukus kels temperatūrą Britanijos šokių klubuose.
Drėgnos servetėlės, paprastai skirtos veidui valyti, bus impregnuotos kvapiųjų chemikalų mišiniu, padidinsiančiu asmens seksualinį patrauklumą.

Naujųjų servetėlių gamintojai planuoja jas pardavinėti kartu su prezervatyvais naktiniuose klubuose esančiuose automatuose.

Servetėlės "Xcite!" kitais metais bus pradėtos pardavinėti "Top Shop" parduotuvėse ir vaistinėse, o vėliau pasirodys ir klubuose.

"Aistringąsias" servetėles sugalvojo Georgas Doddas, Londono kompanijos "Kiotech" tyrimų ir realizavimo skyriaus vadovas, studijuojantis feromonus jau 30 metų.

Feromonai – tai natūralios kvapiosios medžiagos, kurios pasąmoningai veikia žmonių ir gyvūnų elgesį.

"Mes sukūrėme kvapą, kurį galima aiškiai atskirti kaip moterišką ir vyrišką,” teigė Doddas. "Norėdami padidinti savo seksualinį patrauklumą, jūs paprasčiausiai patrinate servetėle vidinę riešų pusę, kaklą arba bet kurią kitą vietą. Tyrimai parodė, kad žmonės, pasitepę feromonais, yra apibūdinami kaip "draugiškesni, šiltesni ir patrauklesni."

Beje, tyrimai taip pat parodė, kad žmonių reakcija į feromonus yra labai įvairi. Vienus jie paveikia labai stipriai, kitus – minimaliai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.