aA
Vanduo
Vanduo
Teisėjo Donaldo Phillippe teigimu, jis būtų pliaukštelėjęs 19-mečiui per veidą, jeigu tik būtų galėjęs. Z.Pyleso "auka", Jamie Saylor, pamažu gurkšnojo gėrimą, kol pagaliau suprato, kas atsitiko.

Atlikęs jam skirtas 60 valandų viešųjų darbų, jaunuoliui bus skirtas 6 mėnesių bandomasis laikotarpis, be to, jis privalės lankytu kursus, kuriuose bus aiškinama, kaip jaučiasi nusikaltimų aukos.

"Aš norėčiau, kad kiekvieną kartą kai kastuvu pasemsi mėšlą, tu galvotum apie tai, ką padarei", - sakė teisėjas. - Mano manymu, tai, ką tu padarei, yra nusikaltimas, kuris gali atvesti tave į pataisos namus." "Jeigu man būtų leista, aš atsistočiau ir trenkčiau tau per veidą", - pridūrė D.Phillippe.

Teisėjas įspėjo Z.Pylesą, kad jeigu jis nusižengs per jam paskirtą bandomąjį laikotarpį, jis šešis mėnesius praleis kalėjime. Po vasario mėnesį įvykusio incidento Z.Pylesas buvo pašalintas iš Hailendo mokyklos.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.