aA
Vakar paieškos gigantė pakeitė svetainės navigacijos sistemą ir papildė pramogų skyrių. Naudojant į “Napster” panašią technologiją kuriamas ir naujas paieškos variklis.
Naujosios navigacijos sistemos padedami internautai gali paprasčiau patikslinti paieškos rezultatus. Atskirtos paieškos verslininkams ir daugialypės terpės duomenų paieškos sistemos.

Atnaujintas pramogų skyrelis internautams siūlo nemažai informacijos - galima susirasti patinkančią radijo stotį, MP3 bylų, paveikslėlių ir svetainių.

“Ir toliau ketiname tęsti tradicijas kurti interneto vartus, pagrįstus paieškos sistema”, - teigė “AltaVista” viceprezidentas Rossas Levinsohnas.

Gegužės mėnesį “AltaVista” pristatė naują su “Google” sistema konkuruojančią paieškos svetainę “Raging Search”, kurioje visas dėmesys skiriamas tik paieškai.

Pagrindiniai “AltaVista” konkurentai “Excite@Home”, “Lycos” ir “Yahoo!” taip pat nesėdi sudėję rankų. “Excite@Home” birželį pristatė naują paieškos sistemą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.