aA
Didžiosios Britanijos didžiausio interneto banko veikla buvo laikinai sustabdyta, nes buvo pastebėta, jog klientai gali peržiūrinėti kitų asmenų sąskaitų duomenis.
“Barclays Bank” laikinai sustabdė savo veiklą, nes klientai skundėsi kartu su savo sąskaitų numeriais gaunantys ir kitų asmenų sąskaitų numerius. Jie negalėjo įvykdyti nei vieno pervedimo, kuriame buvo naudojamos kitos sąskaitos.

Dėl klaidų bankas kaltino šeštadienį įdiegtąją naują programinę įrangą. Bankui sustabdžius savo veiklą, specialistai vėl įdiegė senąją programos versiją. Tarp visų 13 mln. banko klientų, 1,25 mln. naudojasi teikiamomis paslaugomis internetu.

Tuo laiku nuo šeštadienio vakaro iki kol buvo veikla sustabdyta, bankines operacijas vykdė apie 85 tūkst. vartotojų. Pasak banko atstovo, nei veinas klientas neprarado savo pinigų, tačiau tokios spragos yra tikrai nepageidaujamos.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.