aA
Vilniuje pirmadienį stipriai įkaušęs policininkas sukėlė avariją, tačiau autoįvykio metu žmonės nenukentėjo.
37 metų Vilniaus miesto 2-ojo policijos komisariato budėtojų dalies policininko Sigito Kalecko vairuojamas automobilis "Seat Ibiza" 13 val. 50 min. Kalvarijų -Krokuvos gatvių sankryžoje susidūrė su 48 metų S. K. vairuojamu automobiliu "Hyunday Pony".

Pasak Policijos departamento prie VRM, S. Kaleckui nustatytos net 3,26 promilės alkoholio.

Pareigūnas į avariją pateko ne tarnybos metu, buvo ne uniformuotas.

Vilniaus 2-ojo policijos komisariato vadovas, vyresnysis komisaras Petras Burdelis BNS sakė, kad dėl įvykio bus atliekamas tarnybinis patikrinimas.

Pasak komisariato vadovo, S. Kaleckas tarnyboje pasižymėjo nedrausmingumu. Kartą jis buvo nušalintas nuo tarnybos, kai darbe buvo rastas neblaivus. Kitą kartą S. Kaleckas tinkamai neatliko savo pareigų ir nepastebėjo, kaip sulaikymo kameroje žudėsi sulaikytas įtariamasis. Tuomet policininkui buvo paskirta nuobauda.

Pasak P. Burdelio, jeigu paaiškės, kad avarijos kaltininkas iš tiesų buvo S. Kaleckas, jis greičiausiai bus atleistas iš tarnybos.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.