aA
Nors "Microsoft" dar gali užtrukti apie pusantro mėnesio, kol bus išleista naujoji "Windows" versija, tačiau Redmondas jau pradėjo ruoštis prekybos įkarščiui.
"Microsoft" šią savaitę savo reklaminėje svetainėje pradėjo "Windows ME Sweepstakes" loterijas, kurių pagrindiniam prizininkui žadama VIP kelionė į kompanijos būstinę.

Didžiajam laimėtojui bus apmokamos visos sąskaitos stovyklaujant ateities skaitmeniniuose namuose (“Digital Home of the Future”), o taip pat atiteks galimybė susitikti su "Windows ME" kūrėjų komanda, bei "Hewlett-Packard Photosmart C200" skaitmeninė skaitmeninis fotoaparatas, kuriuo bus galima įsiamžinti ir nuotraukas ir parodyti namiškiams.

Reklaminės kampanijos, kuri tęsis iki rugpjūčio 30 dienos, metu 50 laimingųjų atiteks specialaus "Windows ME" leidimo kopijos su Billo Gateso autografu. Prizininkai galės savo laimėtas kopijas atsiimti dar prieš "Windows ME" pasirodant prekyboje, rugsėjo 14 dieną.

Deja, “Microsoft” kažkodėl pamiršo likusią pasaulio dalį - kampanijoje gali dalyvauti tik Šiaurės Amerikos gyventojai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.