aA
Dėl “Microsoft Windows 2000” operacinės sistemos ir populiaraus daugialypės terpės įrankio nesuderinamumo gali persikrauti kompiuteriai.
Viena populiariausių programų, naudojama įrašomų kompaktinių diskų “kepimui” “Adaptec Easy CD Creator” praėjusi savaitgalį dar labiau išgarsėjo, tik šį kartą ne gerosiomis savybėmis, nes daugybė programos ir operacinės sistemos vartotojų skambučių pradėjo plūsti į techninio aptarnavimo centrus.

“Adaptec” programuotojai – ne pirmieji, neįvertinę “Windows 2000” suderinamumo vingrybių. Mėnesio pradžioje “Symantec Norton Antivirus” taip pat sustabdė kai kurių šią operacinę sistemą naudojančių kompiuterių darbą.

Adaptec” programos veiklos sutrikimai atsirado dėl konflikto tarp kai kurių šios programos versijų ir “Windows Media Player 7”. Ši daugialypės terpės bylų grojyklė kartais savo duomenis įrašo tose vietose, kur saugomos svarbios “Easy CD Creator” programos dalys. Vėliau normalus programos veikimas gali būti atstatytas tik naujai ją įdiegiant.

“Adaptec” tinklalapyje jau yra pataisa, ištaisanti šią klaidą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.