aA
Dėl savo žmonos sklypo Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) pažymoje paminėtas Seimo narys Visvaldas Nekrašas teigia neturįs neteisėtai įsigytos žemės ir žada savo garbę ginti teisme.
Visvaldas Nekrašas
Visvaldas Nekrašas
© ELTA
"Atsakingai noriu pareikšti, kad jokio atkuriamojo ar neteisėtai įsigyto sklypo neturėjau ir neturiu", - sakė parlamentaras antradienį spaudos konferencijoje. Jis teigė, kad 2002 metais pagal skelbimą vietiniame laikraštyje jis, o ne jo žmona, Plungės rajone iš privataus asmens yra įsigijęs žemės sklypą. V. Nekrašas tvirtino, kad tai yra deklaruota, yra ir šį sandorį patvirtinantys dokumentai.

Parlamentaras sakė, kad dėl šios šmeižiančios informacijos jis ketina kreiptis į teismą.

"Kas kaltas - ar tas, kuris teisėtai įsigijo sklypą, ar tas, kuris neteisėtai pateikė klaidingą informaciją?", - svarstė V. Nekrašas. Jis neatmeta galimybės, kad tai gali būti susiję su artėjančiais rinkimais, Seimo nario vardo ar Seimo žeminimu.

STT pateiktoje pažymoje dėl Seimo narių galimų pažeidimų, atsiimant ar įsigyjant žemės sklypus, iš viso minimos 18 politikų ar jų sutuoktinių pavardės. Jame yra ir Visvaldo Nekrašo žmonos Irenos Nekrašienės pavardė.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.