aA
Socialdemokratai įspėja, jog dar nepradėjusiai dirbti Algirdo Brazausko Vyriausybei daromas opozicijos spaudimas ateityje gali atsiliepti partijų bendradarbiavimui dėl pagrindinių šalies užsienio politikos tikslų.
"Socialdemokratinės koalicijos nuomone, dar nepradėjusiai dirbti A.Brazausko Vyriausybei daromas didžiulis propagandinis spaudimas, klaidinant visuomenę, jog esą vilkinamas sprendimas dėl pataisų, susijusių su "Williams" ir "Jukos" susitarimais dėl ilgalaikio naftos tiekimo", - teigiama trečiadienį išplatintame Socialdemokratinės koalicijos Informacijos centro vadovo Gedimino Kirkilo pasirašytame pareiškime.

Pasak pareiškimo, "tai daro konservatoriai ir praradę valdžią liberalai, norėdami sureikšminti savo vaidmenį užsienio politikos reikaluose". "Oponuojantys ir dirbtinai kaitinantys politinę atmosferą opozicinių partijų atstovai, Socialdemokratinės koalicijos nuomone, daro žalą ne tik integraciniams Lietuvos siekiams, bet ir tarptautiniam prestižui", - įspėja socialdemokratai.

Socialdemokratai paragino politinius oponentus "garbingai ir demokratiškai" perduoti valdžią naujajai Seimo daugumai, o valdžią kritikuoti tuomet, kai ji gaus oficialius įgaliojimus ir pradės dirbti.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.