aA
Klaipėdoje išgertuvės miesto centre kainavo dviejų žmonių, nuskendusių Danės upėje, gyvybes. Antradienio vakarą žvejai iš Danės upės ištraukė skendusį vyriškį, kuris bandė gelbėti skęstančią moterį.
Prie Pilies tilto iš Danės upės buvo ištrauktas neblaivus Latvijos pilietis 31 metų Andrejus Norietis. Jam žvejai numetė gelbėjimosi ratą.

Ištrauktas vyras tvirtino, kad vandenyje liko moteris.

Trečiadienį narai iš Danės upės ištraukė dar vieno vyriškio - 42 metų Alvydo P. lavoną, tačiau moteris iki vakaro buvo nerasta. Ieškomos moters tapatybė nenustatyta.

A.Norietis papasakojo, kad jis su draugu visą dieną išgėrinėjo. Pavakarę prie jų prisijungė moteris ir trijulė patraukė prie Danės upės. Po kelių gurkšnių alkoholio ši pareiškė nebenorinti gyventi ir šoko į upę.

Du vyrai, tarp jų ir A.Norietis, šoko paskui ją į upę gelbėti, tačiau nesėkmingai. Moteris nuskendo kartu su ją bandžiusiu išgelbėti vyriškiu.

Klaipėdos prokuratūros teigimu, tai greičiausiai nelaimingas atsitikimas, todėl baudžiamosios bylos nereikės kelti, nebent radus skenduolės kūną būtų pastebėtos smurto žymės ir paaiškėtų, kad ji į upę buvo įstumta.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.