aA
Anglijos legenda Gary Linekeris prisipažino, kad per vienas 1990 m. vykusio Pasaulio čempionato rungtynes jis prisidirbo į kelnaites, praneša orange.co.uk.
Gary Linekeris
Gary Linekeris
© youtube.com

Tai įvyko per turnyro atidaromąjį žaidimą Italijoje prieš Airijos rinktinę. Pirmą kartą apie tai buvo paskelbta Terry Butcherio autobiografijoje.

Tačiau G. Linekeris dabar pripažino, jog šis incidentas įvyko per antrąją mačo prieš airius pusę. Tąkart sužaista lygiosiomis (1:1).

„Jaučiausi prastai, blogai buvo po pirmo kėlinio. Kamuolys riedėjo iš kairės, bandžiau kažką įveikti, įsitempiau, o po to atsipalaidavau“, – pripažino jis viename interviu BBC pažymėdamas savo 50-ąjį gimtadienį.
„Man labai pasisekė, kad tą vakarą lijo, todėl kažką dėl to galėjau padaryti. Tačiau viskas buvo sujaukta – tai tiesiog įvyko.“

„Sakau jums, niekuomet nejaučiau per rungtynes turįs tiek vietos, kaip iškart po to“, – juokavo žaidėjas per pokalbį, kuris buvo patalpintas „YouTube“.

G. Linekeris už Angliją žaidė 80 kartų ir įmušė 48 įvarčius, tarp jų ir vieną įvartį per minėtą mačą prieš netikėtą incidentą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.