aA
Atostogaujantis britas pensininkas buvo priverstas valgyti skystą maistą, nes žuvėdra pavogė jo dantų protezą. Basilis Matthewsas paliko savo išplautą protezą ant palangės, kad jis išdžiūtų, viešbutyje Vakarų Velse.
Tuo pasinaudojo žuvėdra, kuri nepaisydama 78 metų vyro bandymų ją nuvyti, sugebėjo pagriebti protezą ir nuskrido. Matthewso žmona Winnie sakė: “Aš niekad negirdėjau savo vyro keikiantis, tačiau kai žuvėdra nuskrido, iš jo lūpų pasipylė keiksmažodžiai.”

Matthewsas buvo priverstas 3 likusias atostogų dienas valgyti skystą maistą, nes porai nepavyko rasti dingusio protezo, pranešė “The Sun”.

“Aš valgiau vien sriubą ir ledus, be to, buvau priverstas neatverti burnos, kad neišgąsdinčiau kitų viešbučio svečių”, - teigė Basilis Matthewsas.

Viešbučio vadovas Trevoras Mitchellas sakė: “Vieno mūsų svečio šuo iššoko pro pirmojo aukšto langą, tačiau dar niekada nemačiau, kad žuvėdra pavogtų dantų protezą.”

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.