aA
Šviesiaplaukė vokiečių kraujo turinti mergina, žaismingai flirtavusi su Didžiosios Britanijos princu Williamu per savaitgalį vykusias polo rungtynes, yra tokia pat žavi, kaip ir jo velionė motina princesė Diana. Tai savo ketvirtadienio numeryje tvirtino Vokietijos dienraštis "Bild".
"Natalie Hicks-Lobbecke, anglų majoro ir vokiečių tautybės bankininko dukters 22 metų atžala yra laiminga, pasitikinti savimi, natūrali ir laisva - būtent tokia, kokią princas Williamas prisimena savo mirusią motiną", - rašė dienraštis.

Natalie, tapusi bulvarinio laikraščio taikiniu, buvo nufotografuota susikibusi su Williamu už rankų ir nenuleidžianti ilgesingo žvilgsnio nuo Didžiosios Britanijos sosto įpėdinio sūnaus. Dienraščio teigimu, ji yra būtent tai, ko Williamui taip reikia.

"Mergina turi viską, kas žavi jaunąjį princą: yra gerų manierų, tvirtai stovi ant žemės ir yra be galo nuoširdi", - rašė dienraštis "Bild".

Natalie ką tik baigė Bristolio universitetą, o rašinys apie jaudinantį jos romaną gerokai nustebino net ir motiną, kuri nesutriko ir pareiškė padarysianti viską, kad apsaugotų savo dukterį nuo įkyrių reporterių, sugadinusių gyvenimą princesei Dianai.

"Būriai fotografų suka ratus apie mūsų namus, - dienraščiui pasakojo Rosemary Hicks-Lobbecke. - Tačiau nesuteiksiu jiems galimybės pašnekėti su savo dukterimi".

"Lietuvos rytas"