aA
Kaip praneša laikraštis "Pravda", Čeliabinsko 7-oji kepykla pradėjo kepti naują tortą - su Rusijos prezidento Vladimiro Putino atvaizdu. Tai pranešė Čeliabinsko asociacijos "Chlebprom" vadovas, Čeliabinsko srities Įstatymų leidžiamojo susirinkimo pirmininko pavaduotojas Semionas Mitelmanas. Jis pareiškė, kad šalies prezidento nuo šiolei galės paragauti kiekvienas smaližius.
Birthday Cake
Naujoji technologija gamykloje įdiegta tik prieš mėnesį, tačiau kaip parodė pirmosios produkcijos siuntos - tortai su Peliuku Mikiu ir kitais vaikų pamėgtais herojais mažyliams labai patinka. Asociacijos rinkotyros specialistai tikisi, kad tortą su prezidento atvaizdu pamėgs ir suaugusieji, rašo straipsnio autorius "Pravdoje".

Tik nežinia, ar kepyklos vadovybė suderino savo iniciatyvą su Kremliumi, bet jau rytoj prezidentui turėtų būti pranešta apie naująjį tortuką, - juk "Pravda" Kremliuje skaitoma.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.