aA
Bendrovės “Samsung Electronics” ir “Sanyo” varžosi dėl ploniausio mobiliojo telefono gamintojos titulo. „Samsung“ neseniai pagamino 9,8 milimetro storio telefoną – 0,1 milimetro plonesnį, nei mažiausias konkurentės “Sanyo” modelis.
"Samsung SPH-N2000"
“Samsung SPH-N2000” yra ne tik plonas, bet ir pakankamai mažas – 111 milimetrų ilgio ir 44 mm pločio. Jis truputį trumpesnis bei platesnis nei 129 milimetrų ilgio ir 39 mm pločio “Sanyo C405SA”. “Sanyo” telefonas yra gerokai lengvesnis – sveria 62 gramus, kai tuo tarpu “Samsung” – 74 gramus.

Abiejų telefonų ekranai yra monochrominiai, keturių atspalvių. Tai įprasta daugelyje rinkų, tačiau truputį nebudinga Japonijoje, kur daugelis mobiliųjų telefonų yra su spalvotais skystų kristalų ekranais. Ir “Samsung SPH-N2000”, ir “Sanyo C405SA” sukurti veikti CDMA (“code division multiple access”) tinkluose, bei turi mobiliojo interneto naršykles.

Be daugybės kitų, “Samsung” modelyje yra naujos kartos trumpųjų žinučių siuntimo funkcija, įvairi animacija, telefonas turi 1000 telefonų numerių atmintį. “Sanyo” telefone yra 16 akordų skambėjimo funkcija, taip pat įdiegtas žaidimas-šaudyklė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.