aA
"StarOffice 5.2" rinkinyje yra "Desktop", "Writer", "Calc", "Impress", "Draw", "Base", "Mail and Discussion", "Schedule" ir "Chart" programų moduliai.
"Desktop" integruoja į kompiuterio darbastalį programas taip, kad jos būtų lengvai pasiekiamos bei leidžia vienu metu prieiti ir prie kitų programų bei interneto vienu metu.

"Writer" yra verslo dokumentų kūrimo programa, kurioje integruotos naujos pastraipų formavimo ir OLE galimybės.

"Calc" - elektroninių lentelių skaičiuoklė. Pasirenkamų šablonų dėka daug patogiau išvedami įvairių skaičiavimų rezultatai. "Datapilot" galimybė leidžia gautus rezultatus apžvelgti įvairiais būdais.

Prezentacijų programa "Impress" lyginant su ankstesnėmis versijomis, turi daugybę patobulinimų, įskaitant ir prezentacijos transliavimą "Perl" skriptų pagalba. Taip pat įeina programa, kuria galite peržiūrėti prezentacijas, neiškvietę "StarOffice".

Vienintelis trūkumas yra integruotas tinklo naršymas. Integruota naršyklė lėtai generuoja puslapius, nepalaiko rėmelių galimybės ir yra lėtesnė, lyginant su kitomis tinklo naršyklėmis.

Dėl to neverta jaudintis, nes yra galimybė naudoti ir išorinę tinklo naršyklę.

"StarOffice 5.2" yra tikrai viena geriausių iš tokio pobūdžio programų paketų. "VistaSourse", "Corel", "Lotus" ir "Microsoft" turės gerokai pasistengti, siekiant konkuruoti su "StarOffice". Visų pirma kainos atžvilgiu, nes "StarOffice" internetu platinamas nemokamai, o kompaktinis diskas ir dokumentacija kainuoja 40 JAV dolerių (160 litų).

“StarOffice 5.2” Veikia "Solaris" ("Intel" ir "Sparc"), "Linux", "Windows 95/98/NT/2000" operacinėse sistemose.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.