aA
Dėl panašumo į neaiškiomis aferomis užsiimantį kaimyną niekuo dėtam kauniečiui surengta šiurpi egzekucija. Jis vos per plauką liko gyvas, rašo „Lietuvos žinios”.
Kaunietis kankintas dėl kaimyno nuodėmių?
© Corbis/Scanpix

Ne per seniausiai iš Anglijos, kur trumpam paliko besilaukiančią žmoną, grįžęs 28 metų Robertas K. trečiadienio pavakarę buvo pasiųstas uošvės į parduotuvę duonos. Kodėl žentas taip ilgai negrįžta ir neatsiliepia į telefono skambučius, uošvė sužinojo tik po geros valandos.

Netoliese dviračiais važinėję vaikai susijaudinę aptarinėjo vakaro įvykį prie parduotuvės - kai gausių liudytojų akyse buvo žvėriškai sumuštas, įgrūstas į automobilio „VW Golf" bagažinę ir nusivežtas nežinoma kryptimi „kažkoks vyriškis".

Anot Roberto K., pirmiausia jis nusivežtas prie Nemuno, ten surištas ir muštas toliau. Tik tada pagrobtasis sužinojo, kad jis įtariamas kažkokių kompiuterių vagyste. Anot jo, pagrobėjai jį palaikė kažkokiu Tadu.

Po gero pusvalandžio pagrobtojo uošvė sulaukė nepažįstamos moters skambučio. Ši perdavė žinią nuo pagrobtojo: "Jau iškvietėme jam, paplūdusiam kraujais, greitąją..."

Anot Roberto K. uošvės, vienas Tadas gyvena kitoje jų daugiabučio laiptinėje. Jis - ir vizualiai panašus į žentą, ir panašaus amžiaus. Ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto laisvės atėmimo pradėjusi policija teigia tikrinanti visas įmanomas versijas. Šiuo metu darbo biržoje stovintis anksčiau įklotus į kaminus dėdavęs Robertas K. yra teistas už vagystę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.