aA
Šeštadieni Kaune griaudėjusios "Bike Show Millennium" šventės dalyvius linksmino ne tik muzikantų žvaigždynas, seksualios "go-go" šokėjos ar dar seksualesnės "Veneros" klubo merginos, bet ir Seimo narys Vytautas Šustauskas.
V.Šustauskas
V.Šustauskas
© "Lietuvos žinios"
Išvykusi drebinti miesto kelių šimtų baikerių kolona aplankė Lazūnų gatvėje įsikūrusius vaikų globos namus. Kaip visuomet - ne tuščiomis rankomis. Įsteigto specialaus fondo lėšomis vaikų šeimoms buvo nupirkta buitinių prietaisų. Kelių šimtų markių čekį įteikė Vokietijos baikeriai. Po šios misijos triukšminga kolona pasuko į poilsio ir vakaronės vietą - barą "Prie Svarstyklių".

Baro terasoje iškilo milžiniško dydžio scena, o muzikantai bei klausytojai žavėjosi puikia garso kokybe bei apšvietimu. Kaip ir pernai, baikerių šventę pagerbė daug garbingų svečių. Baikeriai ypač audringai sutiko Seimo nariu tapusį buvusį Kauno merą VŠustauską.

Parlamentaras neliko skolingas ir kiek pasėdėjęs prie Sporto departamento direktoriaus Rimo Kurtinaičio stalelio nutarė pabendrauti su tauta. Ryžtingai nužingsniavęs į šokių aikštelę V.Šustauskas čiupo pirmą pasitaikiusią merginą ir ėmė trypti kažką panašaus į šeiką.

Baikeriai šokėjui paskolino šalmą ir akinius. Negausios šokėjų poros kaipmat išsilakstė, o jų vietą užėmė fotografai ir operatoriai. Kiek pašokęs V.Šustauskas ryžosi dar vienai rizikingai akcijai. Eksmeras nutarė išmėginti "Bungee Jump" atrakcioną šokti su guminiu lynu žemyn galva iš 50 metrų aukščio.

Tačiau atrakciono prižiūrėtojams pavyko įtikinti perlamentarą atsisakyti šio triuko. Grįžęs į šokių aikštelę V.Šustauskas pateko tiesiai į glėbį apsinuoginusiai deivei Millennium. Mergina mojuodama bizūnėliu kiek pavaikė neeilinį partnerį ir leido pailsėti. Po kelių minučių VŠustauskas jau kopė į sceną.