aA
Britanijos Hartfordšyro grafystėje duris atvėrė prabangus viešbutis katėms. Pūkuoto kliento viešnagės kaina čia svyruoja nuo 15 iki 19 svarų sterlingų už dieną plius papildomos išlaidos specialiam pašarui (3,5 svaro sterlingų per dieną), rašo „The Daily Mail“.
Britanijoje duris atvėrė viešbutis katėms
© Corbis

Viešbučio savininkai teigia, kad savo klientams jie siūlo įvairių paslaugų ir patogių numerių. Atskiruose kambariuose katėms yra pastatyti žaisliniai nameliai, specialios lovutės, patiesti specialūs kilimėliai.

Pro langus matyti žalias sodas, kuriame yra keli narvai su paukščiais, kad katės galėtų juos stebėti. Katytės taip pat gali mėgautis muzika: viešbutyje daugiausia grojama klasikos ir džiazo.

Atvežusiems savo augintinius į šį viešbutį žmonėms nereikia rūpintis dėl maitinimo. Šeimininkai gali pasirinkti standartinį meniu arba rinktis specialius patiekalus. Čia katėms siūloma paragauti virtos lašišos ar tigrinių krevečių. Patiekalai patiekiami sidabriniuose induose.

„Mes manome, kad katės nusipelno tokio pat ypatingo dėmesio kaip ir jų šeimininkai, kurie juos čia atgabena išvykdami atostogų“, – sakė kačių viešbučio savininkai.