aA
Antradienį į posėdį susirinkusi Panevėžio apygardos teismo teisėjų kolegija atidėjo Neringos ir Aido Venckų skundų nagrinėjimą. Pirmadienį Panevėžio apygardos teisme buvo gautas nukentėjusiosios įgalioto atstovo advokato A. Venckaus prašymas atidėti skundo nagrinėjimą dėl jo užimtumo kitose bylose.
Aidas Venckus
Aidas Venckus
© DELFI (P.Garkausko nuotr.)

Teismas, atsižvelgęs į prašyme išdėstytas priežastis ir išklausęs byloje dalyvaujančių asmenų nuomones, nutarė patenkinti A. Venckaus prašymą atidėti skundo nagrinėjimą dėl negalėjimo dalyvauti ir kitą posėdį paskyrė 2010 m. rugsėjo 15 d.

Panevėžio apygardos teisme turėjo būti nagrinėjami mažametės nukentėjusiosios atstovės pagal įstatymą N. Venckienės ir nukentėjusiosios įgalioto atstovo advokato A. Venckaus skundai dėl Panevėžio miesto apylinkės teismo liepos 8 d. nutarties.

N. ir A. Venckai skundžia nepalankią jiems Panevėžio miesto apylinkės teismo ikiteisminio tyrimo teisėjo priimtą nutartį dėl Vilniaus apygardos prokuratūros prokurorų nutarimų nutraukti ikiteisminį tyrimą Andriaus Ūso, Laimutės Stankūnaitės, Jono Furmanavičiaus ir Violetos Naruševičienės atžvilgiu ir dėl ikiteisminio tyrimo papildymo.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.