aA
Fermeris iš Australijos išleido beveik 320 000 Australijos dolerių (apie 690 tūkst. litų) pažinčių agentūrai, tačiau taip ir nesusitiko nei su viena moterimi. Nenorintis savo vardo paviešinti vyriškis iš Klyvo padavė į teismą Kvinslende įsikūrusią pažinčių agentūrą „Affinity Consulting International“.
Telefonas
Telefonas
Su šia agentūra vyriškis pirmą kartą susisiekė praėjusių metų kovą.

Agentūros darbuotojas fermeriui pasakė sumokėti 5000 Australijos dolerių (apie 10775 litai), tada jis gaus „pagrindines supažindinimo paslaugas“.

Jis sumokėjo kreditine kortele tą pačią dieną.

Teismo dokumentuose sakoma, kad per sekančias tris dienas jis sumokėjo dar 65000 Australijos dolerių (apie 140000 litų), nes agentūros darbuotoja Shannon Courtney (Šenon Kortni) Grant pažadėjo jam „papildomas paslaugas“, taip pat, kad ji bus asmeninė jo konsultantė, iš Kvinslendo atskris pas jį į namus ir padės sukurti prisistatymo filmuką.

Taip pat įtariama, kad vėliau tą patį mėnesį ponia Grant pasakė vyriškiui, kad ruošiasi mesti darbą ir persikraustyti pas jį, tačiau negalinti palikti darbo, kol jis nesumokės agentūrai daugiau nei 250000 Australijos dolerių (apie 538750 litų).

Viso vyriškis nuo praeitų metų kovo 13 iki birželio 6 dienos sakosi sumokėjęs agentūrai 319890 Australijos dolerių (apie 689363 litus)

Jis kaltina pažinčių agentūrą ir S.C.Grant kontrakto sąlygų nesilaikymu ir sąžiningos prekybos aktų nesilaikymu, bei siekia žalos atlyginimo.

Kaltinimo akte fermeris sako, jog S.C.Grant pažadėjo „suteikti geriausias asmenines paslaugas ir užtikrinti, kad kliento svajonė rasti idealią partnerę taptų realybe“, tačiau šie pažadai buvo melagingi ir nesąžiningi. Vartotojų ir verslo santykių biuras praėjusiais finansiniais metais gavo 23 nusiskundimus dėl pažinčių tarnybų veiklos.

Dauguma šių nusiskundimų buvo pateikta dėl to, kad agentūros nesugebėjo surasti poros, kaip buvo žadama jų reklamose ar kontrakte.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.