aA
Penktadienį, apie 14.50 val., sostinėje, Sausio 13-osios gatvėje, prie parduotuvės „Maxima“, dėl kol kas nežinomų priežasčių vyriškis kitam vyrui smogė į kaklą peiliu ir nuėjo I. Šimulionio gatve. Į Karoliniškes itin greitai suvažiavo keletas policijos patrulių ekipažų. Nusikaltėlis buvo sulaikytas per keletą minučių.
Vilniuje prie „Maximos“ vyriškiui vidury dienos į kaklą susmeigtas peilis
© A.Didžgalvio nuotr.

Pareigūnai aikštelėje prie „Maximos“ rado numestą peilį. Įtariamąjį patruliai atvežė prie akyse silpstančio sužeistojo, kuris tuo metu dar buvo įvykio vietoje (greitoji pagalba dar buvo pakeliui). Sužeistasis patvirtino, kad sulaikytasis T. B. (gim. 1959 m.) – tas pats žmogus, kuris jį sužalojo.

Apie 15.10 val. greitosios pagalbos ekipažas išvežė sužeistąjį į ligoninę. Pasak pareigūnų, atrodo, jog sužeidimas labai rimtas. Jau nustatyta sužalotojo asmenybė - tai 55 metų V. D. Jis paguldytas į reanimacijos skyrių. Kol kas medikai neprognozuoja ar jis išgyvens.

Jau nustatyta, kad ir įtariamasis, ir nukentėjusysis neturi nuolatinės gyvenamosios vietos.

5 policijos komisariate apklausiamas T. B. savo kaltę neigia.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.