aA
Apie 8 val. Aukštaičių gatvėje esančios maisto prekių parduotuvės "Jūsų Aušrė" darbuotojai rado išplėštas sandėlio duris. Pro grotas į pagalbines patalpas buvo įmestas į sprogmenį panašus daiktas. Prie jo buvo pritvirtinti lemputė ir laideliai.

Į įvykio vietą buvo atvykusios visos specialios tarnybos, operatyvinė policijos pareigūnų grupė.

Atvykę Panevėžio policijos pareigūnai aplink parduotuve specialia juosta aptvėrė teritoriją, sustabdė eismą Aukštaičių gatve.

Pasak Baltijos televizijos laidos "Kruvinoji banga", po kelių valandų iš Vilniaus atvykę "Aro" išminuotojai įtartiną daiktą, kuris, kaip paaiškėjo, buvo tik sprogmens imitacija, sunaikino vandens patranka.

Šalia parduotuvės gyvenantys žmonės pasakojo naktį matę nepažįstamą vyrą. Liudininkų teigimu, vyras perlipo per tvorą, nupjovė kieme pakabintą virvę bei kažką veikė prie parduotuvės. Kiek vėliau suveikė vietinė signalizacija.

Parduotuvės direktorius teigė, kad jam niekas negrasino, nors anksčiau jau du kartus buvo nesėkmingai bandyta patekti į parduotuvę.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.