aA
Ketvirtadienį apie 12.30 val. Kaune, M. K. Čiurlionio gatvėje, ties 23 namu vilkikas „Volvo FH12“ su puspriekabe suvažinėjo, kaip manoma, netoliese esančio turgaus prekeivį. Maždaug 60-70 metų vyriškis stumėsi vežimėlį su agurkais ir kt. daržovėmis.
Kaune vilkikas mirtinai sužalojo turgaus prekeivį
© D.Tunkūno nuotr.

Nelaimė įvyko ne pėsčiųjų perėjoje - maždaug 30 metrų iki M. K. Čiurlionio gatvės ir Vytauto prospekto sankryžos.

Pasak Kauno policijos pareigūnų, aukštoje kabinoje sėdintis vairuotojas galėjo net nepastebėti staiga gatvėje atsiradusio žmogaus. Kaip DELFI sakė Kauno kelių policijos viršininkas Alfonsas Tarasevičius, apsaugos vaizdo kameros nufilmavo šį įvykį. Vaizdo kameros užfiksavo, kad žmogus kelis kartus bandė pereiti judrią gatvę, bet jam nepavykdavo ir jis grįždavo atgal.

Vilkikas priklauso Lietuvos bendrovei, jo 1959 metais gimęs vairuotojas buvo blaivus. Pirminiais duomenimis, dėl nelaimės kaltas pats pėsčiasis. Jo asmenybė dar nenustatyta - žuvusiojo kišenėse nerasta jokių dokumentų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.