aA
Trečiadienį, apie 19 val., kai sostinėje transporto spūstys jau buvo pasibaigusios, ištuštėjusiu Laisvės prospektu važiavęs „Volvo V70“ vairuotojas tiesiame kelyje nesuvaldė automobilio: visuomeninio transporto „Eigulių“ stotelėje užlėkė ant šaligatvio, ištaškė šiukšlių dėžę ir didele jėga trenkėsi į stulpą.
Vilniuje „Volvo“ įskriejo į stotelę ir trenkėsi į stulpą
© DELFI / Ainis Gurevičius

Policininkų manymu, automobilio greitis buvo gerokai didesnis už leidžiamą. Laimei, tuo metu stotelėje nebuvo žmonių. Sveikas liko ir maždaug 40-45 metų vairuotojas. Jį išgelbėjo išsiskleidusios oro pagalvės. Greitosios pagalbos įvykio vietoje apžiūrėjo vairuotoją ir konstatavo, kad jis nesusižalojęs.

Pasak policijos pareigūnų, vyriškis atrodė apsvaigęs nuo narkotikų, todėl patikrinimui buvo nuvežtas į Priklausomybės ligų centrą. Be to, vairuotojas neturėjo dokumentų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.