aA
JAV korporacija "Compaq Computer Corporation" paskelbė išleidžianti į rinką naujos kartos kompiuterių šeimą "Evo", kuri per artimiausius 12 mėnesių turėtų pakeisti iki šiol gamintus "Compaq" kompiuterius.
"Compaq EVO"
"Compaq" atstovas Lietuvoje sakė, kad "Evo" produktų šeimą, orientuotą į kompiuterizuotoje aplinkoje dirbančius verslo klientus, sudaro nešiojamieji kompiuteriai ir darbinės stotys. Be to, kiek vėliau šiais metais bus išleisti naujieji "Evo" asmeniniai kompiuteriai ir "Thin Clients". Kadangi iki šiol rinkoje siūlytų "Compaq" asmeninių kompiuterių gamyba bus nutraukiama laipsniškai per artimiausius 12 mėnesių, perėjimas prie naujųjų produktų "Compaq" klientams turėtų būti sklandus.

Visi "Evo" kompiuteriai yra puikaus "anglies ir sidabro" pramoninio dizaino, kuris tiks bet kurio šiuolaikinio biuro aplinkoje. Nauja išvaizda pabrėžia "Compaq" evoliuciją nuo baltos kompiuterio dėžės prie naujausių ryšio įrenginių, įgalinančių susisiekti su duomenų bazėmis.

"Evo" šeimos išleidimas į rinką yra "Compaq" strategijos - įsitvirtinti kompiuterių su ryšio priemonėmis rinkoje - dalis. Šioje rinkoje, kurią sudaro įprasti asmeniniai kompiuteriai, prisijungimui prie interneto skirta įranga ir technologijos, laisvalaikiui ir pramogoms skirti įrenginiai bei asmeniniai belaidžiai įrenginiai su mobiliuoju ryšiu, "Compaq" 2000 metais uždirbo 20 mlrd. JAV dolerių pajamų.

ELTA