aA
Marijampolėje įkliuvo kauniečių šeima, kurios automobilyje pareigūnai aptiko heroino. Vėlų sekmadienio vakarą R.Juknevičiaus gatvėje lengvąjį automobilį "Audi 100" stabdė Policijos departamento narkotikų kontrolės valdybos pareigūnai.
Jie turėjo operatyvios informacijos apie čigonų tautybės Stankevičių šeimą, įtariamą narkotikų platinimu. "Audi 100" vairavęs 20-metis Romualdas Stankevičius bandė pabėgti nuo pareigūnų. Sulaikomas jaunuolis priešinosi.

Kol vyko iš mašinos pasprukusio R.Stankevičiaus gaudynės, jo motina - 38 metų Tamara Stankevičienė - bandė atsikratyti įkalčių. Moteris plėšė polietileno maišelius ir mėtė juos iš automobilio. Jos 40-metis vyras Vytautas Stankevičius sėdėjo ant galinės sėdynės.

Pareigūnai apžiūrėjo mašinos saloną ir aptiko pribirusių rusvos spalvos miltelių. Ant grindų mėtėsi dar vienas maišelis, kuriame buvo pilkšvų miltelių.

Ekspertai nustatė, jog Stankevičiai vežė beveik 46 gramus heroino. Jis buvo su priemaišomis. Milteliuose buvo 32 procentai grynų narkotikų.

"Lietuvos rytas"