aA
Vladimiras Putinas bendrame Valstybės Tarybos prezidiumo ir Saugumo Tarybos posėdyje pareiškė, kad būtina sukurti bendrą saugumo sistemą Rusijoje, rašoma Rusijos naujienų svetainėje NEWSru.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas
© EPA-ELTA
"Pribrendo būtinybė parengti aiškią, vientisą ir atitinkančią dabartinius reikalavimus valstybės politiką siekiant apsaugoti gyventojus ir potencialiai pavojingus objektus nuo technogeninių, gamtos ir terorizmo grėsmių", - sakė V.Putinas.

Kažkas iš posėdžio dalyvių nusprendė perklausti prezidentą, tikriausiai norėdamas pasitikslinti kažkokį nesuprantamą aspektą, bet į tokį smalsumą prezidentas sureagavo labai neigiamai.

Kaip praneša NTV korespondentas, Vladimiras Putinas, įdėmiai nužvelgė visus susirinkusiuosius, gal aštuonis kartus pastukseno į mikrofoną, po to pasakė, pirštu rodydamas sau į akis: "Čia reikia žiūrėti ir klausyti, ką aš sakau". Luktelėjęs prezidentas pridūrė: "Neįdomu - tai malonėkite".

Klausytojai atkreipė dėmesį į tai, kad taip atsitiko pirmą kartą per visus Vladimiro Putino prezidentavimo metus.

Toliau prezidentas kalbėjo be spaudos atstovų.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.