aA
Vienam siautėjusiam norvegui įgula uždėjo antrankius, pririšo prie kėdės ir užkimšo burną, kai lėktuve, skridusiame iš Bankoko į Kopenhagą, jis tapo nebesuvaldomas. Keleivis, kurio pavardė neskelbiama, kabinėtis prie kitų žmonių pradėjo nepraėjus nė valandai nuo skrydžio pradžios.
Keleiviai lėktuve
Keleiviai lėktuve
Jis taip pat ketino atidaryti lėktuvo avarinio išėjimo duris, tačiau jį sustabdė penki žmonės, tarp jų ir įgulos nariai.

Vienas gydytojas iš Olandijos šėliojančiam 40 metų vyriškiui sugirdė kelias piliules raminamųjų, tačiau jų nepakako, kad jis nurimtų. Tada neapsikentusi įgula jam surakino rankas, užkimšo burną ir likusiam kelionės laikui pririšo prie sėdynės.

Vėliau Kopenhagos policijai norvegas aiškino nieko nepamenąs, kas įvyko lėktuve, išskyrus tai, kad "stiuardesės maitino jį tarsi kūdikį".

Pareigūnai šiam vyriškiui pateikė kaltinimus kėlus grėsmę keleivių gyvybei ir trenkus vienai stiuardesei.

Norvegui vėliau buvo leista keliauti į savo gimtąją šalį, kurioje jis bus nubaustas, rašo "Nettavisen", cituodamas Švedijos laikraštį "Expressen".

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.