aA
Edinburgo mieste vienai motinai į pagalbą teko kviestis gaisrininkus, kad jie išlaisvintų žaislinėje mašinoje "Winnie the Pooh" įstrigusį sūnų. 14 mėnesių Keiganas McGregoras (Keiganas Magregoras) apsipylė ašaroms, kai niekaip negalėjo ištraukti savo kojytės iš plastmasinės mašinos skylės.
Jo motina Leigh (Li), baimindamasi, kad pati vaduodama sūnų tik dar labiau jį sužeis, surinko numerį 999, teigė "The Daily Record".

"Šis iškvietimas buvo netradicinis, tačiau nepatikėsite, kokių keistų skambučių mes sulaukiame. Mums yra tekę gelbėti mažylius, įstrigusius vaikiškose lovytėse ar net radiatoriuose", - sakė gaisrininkų brigados pareigūnas Raymondas Gibbas.

"Atvyko ir medikai, kurie apžiūrėjo Keiganą. Nepaisant patirto streso, vakarop jis jautėsi puikiai".

"Mano sūnus buvo įstrigęs 15 minučių, tačiau gaisrininkai buvo nuostabūs. Vienas iš jų kalbino Keiganą, o kitas tuo metu praplatino skylę. Esu jiems labai dėkinga", - gaisrininkų darbą gyrė Leigh.

Tai jau ne pirma bėda, į kurią per savo trumpą gyvenimą pateko šis berniukas. Jam jau buvo atlikta dviguba išvaržos operacija, išgydyta sužeista akis ir iš gerklės ištrauktas įstrigęs pensas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.