aA
Balandžio 28 d. 13.30 val., kelyje Rokiškis-Laibgaliai-Jūžintai 25 metų R. J., vairuodamas savo automobilį BMW-318, policijos žiniomis, smarkiai viršijo leistiną greitį ir, nuvažiavęs nuo kelio, atsitrenkė į elektros stulpo atramą. Atrama nuvirto, automobilis apvirto. Žuvo kartu automobiliu važiavęs N. K. (gim. 1987 m.), sužalotas vairuotojas R. J., kuris dėl daugybinių kūno sužalojimų, galvos smegenų traumos, be sąmonės išvežtas į Panevėžio apskrities ligoninę.
Policijai gerai žinomas „kelių erelis“ su BMW nuvertė stulpą ir užmušė draugą
Avarija Rokiškio r. Rokiškio policijos nuotr.

Automobilyje buvęs dar vienas keleivis - D.. L. (gim. 1989 m.) - atsisakė medikų pagalbos ir pasišalino iš ligoninės Priėmimo skyriaus.

Nelaimė įvyko Laibgaliuose (gyvenvietėje šalia Rokiškio). Visi trys – vietos gyventojai (du iš Laibgalių, vienas iš gretimo kaimo). Visi gerai policijai žinomi: daug kartų bausti už Kelių eismo taisyklių pažeidimus, chuliganizmą, girto pasirodymą viešoje vietoje ir t.t.

Trečiadienį Laibgaliuose policija vykdė greičio kontrolės akciją, tačiau avarijos metu pareigūnai jau buvo išvažiavę į kitą vietą.

Pasak policininkų, akivaizdu, kad buvo grubiai pažeistos Kelių eismo taisyklės. Be to, 17 metų BMW buvo techniškai netvarkingas, jame nebuvo saugos pagalvių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.