aA
Šešios vokietės, žadėdamos pirkėjams tapti tikromis vakarėlių sielomis, per internetu vykstantį aukcioną pardavė save beveik už 17 tūkst. svarų (85 tūkst. litų). Šešios draugės tinklalapyje "eBay" pasiskelbė, kad atvyks į pobūvį su dėže alaus ir į nuobodžią kompaniją įneš linksmos nuotaikos gūsį, rašė "The Gulf Daily News".
"eBay"
"Nebeturite ko gerti? Norite išvysti naujų veidų? Susirinko vieni vyrai? Tuščia šokių aikštelė? Vakarėlis visada baigiasi iki 23 val.? Vėl tos pačios atsibodusios poros?, - klausė šios moterys. - Tuomet pajuskite tikrą vakarėlių šėlsmą su mūsų šešetuku. Mes pačios atsivešime dėžę alaus ir, svarbiausia, pasiliksime ir linksminsimės kartu su jumis".

Nicole (Nikol), Locki (Loki), Andrea (Andrėjos), Steffi (Štefi), Kerstin (Kerstin) ir Christine`os (Kristinos) amžius svyruoja nuo 30 iki 36 metų. Beveik visos jos yra šviesiaplaukės.

Tame pačiame tinklalapyje save, kaip vakarėlių viešnias, pardavinėja dar keturios moterys, tvirtindamos, kad jos yra "celiulito nepažeistos alternatyvos tiems, kam virš trisdešimt".

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.