aA
Seimo frakcijų, komitetų ir komisijų tarnautojai nuolat viršija pokalbių telefonu limitus, tačiau mokėti už juos iš savo kišenės nenori, rašoma "Kauno dienoje". Tikrą nepasitenkinimo audrą sukėlė Seimo valdybos parengtas nurodymas, kad skolos už viršytus telefono pokalbių limitus būtų apmokėtos ne iš papildomų frakcijoms, komitetams ir komisijos skirtų asignavimų, o iš pačių plepučių kišenių.
Rolando Pavilionio vadovaujamo Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto nustatytas pokalbių limitas minėtiems septyniems mėnesiams buvo 3360 litų, o prakalbėta buvo už 5665 litus. Teisės ir teisėtvarkos komitetas limitą viršijo 1601 litu.

Informacinės visuomenės plėtros komiteto limitas buvo 2100 litų, o telefonais prakalbėta už 3498 litus, Biudžeto ir finansų komiteto limitas siekė 4620 litų, prakalbėta už 5967 litus.

Limitų neišnaudojo juos didžiausius turintys Seimo Užsienio reikalų bei Europos reikalų komitetai. Europos reikalų komitetas per septynis šių metų mėnesius sutaupė 3364 litus, Užsienio reikalų komitetas - net 4993 litus. Limitų taip pat gerokai neišnaudojo Sveikatos reikalų bei Žmogaus teisių komitetai.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.