aA
JAV prezidentas George'as W.Bushas (Džordžas V.Bušas) interviu, kuris buvo parodytas pirmadienį, sakė, kad tebėra įsitikinęs, jog buvęs Irako prezidentas Saddamas Husseinas (Sadamas Huseinas) ir besislapstantis "al Qaeda" lyderis Osama bin Ladenas galiausiai vis tiek bus sulaikyti.
"Kartais gaunu pranešimų, kad, žinote, mes manėme, jog jį jau turime, ar, žinote, buvome prie jo priartėję ar panašiai", - atsakė G.W.Bushas, kai "Fox" žurnalistas jo paklausė, ar Jungtinės Valstijos greitai suras Saddamą Husseiną.

Apie O.bin Ladeną, kurio tinklas "al Qaeda" kaltinamas dėl 2001 metų rugsėjo 11-osios atakų, G.W.Bushas sakė, kad jis yra izoliuotas ir slapstosi. "Jis gana gerai pasislėpęs, - sakė JAV lyderis. - Bet esu įsitikinęs, kad atėjus laikui abu juos rasime".

Jungtinės Valstijos už informaciją, kuri padėtų sulaikyti O.bin Ladeną ar Saddamą Husseiną siūlo iki 25 mln. JAV dolerių (apie 75 mln. litų) atlygį.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.