aA
Tėvas Paolo Turturro (Paolas Turturas), vienas įžymiausių su mafija kovojančių Italijos kunigų, apkaltintas vaikų tvirkinimu, trečiadienį pranešė magistrato teismo teisėjai. Teisėjai oficialiai informavo kunigą, kad jis turi išvykti iš Sicilijos sostinės, kol vyksta tyrimas.
Svarstyklės
P.Turturro savo pranešime spaudai nurodo išvyksiąs, tačiau žada įrodyti, kad yra nekaltas.

Italijos žiniasklaida praneša, kad du 10 metų vaikai apkaltino katalikų kunigą seksualiniu išnaudojimu, tačiau pareigūnai atsisakė patikslinti šių kaltinimų pobūdį.

Italijos naujienų agentūra "Ansa" citavo teisėją Alessią Sinatrą (Alesiją Sinatrą), sakiusią, kad tyrimas buvo pradėtas prieš pusę metų ir kad buvo apklausta daug vaikų.

P.Turturro yra vienas garsiausių mafiją atvirai kritikuojančių Italijos kunigų. Jis turėjo parapiją viename problematiškiausių Palermo rajonų, netoli pagrindinio miesto kalėjimo, kur laikomi mafijoziai, ir dažnai rengdavo vaikų demonstracijas prieš mafiją.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.