aA
Kariai ir policija Jonavos rajone trečiadienį kelias valandas ieškojo dingusios ketverių metukų mergaitės. Dumisų seniūnijos Bulatų kaime pas močiutę viešėjusi mergaitė rasta apie 18 val. netoliese esančiame miške.
Kaip pranešė policija, mažametė dingo apie 11 val., tačiau apie prapuolusią mergaitę policijai jos močiutė tik po pietų. Iki tol moteris teigė anūkės ieškojusi pati.

Kaip BNS sakė Jonavos rajono policijos komisaras Aigerdas Skrolis, į įvykio vietą išsiųstos karių ir policijos pajėgos. Labiausiai pareigūnai baiminosi, jog mažametė nebūtų nuskendusi greta esančiose pelkėse.

Įtarimus apie nelaimingą atsitikimą kiek susilpnino miškuose pastebėtos grybautojos pasakojimas, neva ji apie 16 val. mažą mergaitę su šuneliu mačiusi bevaikštinėjančią po mišką. Rajono policijos vadovo teigimu, jį nustebinęs toks grybautojos elgesys.

"Moteris mergaitę galėjo bent nuvesti iki seniūnijos, o ne palikti miške", - sakė A.Skrolis.

Dingusios mergaitės pareigūnai ketino ieškoti iki sutemų, tačiau paklydėlė mažametė buvo rasta anksčiau.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.