aA
Pirmadienį ryte Klaipėdoje, Bokštų gatvėje, neblaivus vyriškis užpuolė tris į mokyklą ėjusius nepilnamečius. Užpuoliką ir jo draugę sulaikė policijos pareigūnai.
Incidentas įvyko apie 9 valandą netoli S. Dacho mokyklos. Pirminiais duomenimis, automobilyje "Audi" su dviem merginomis sėdėjęs vyriškis, dėl neaiškių priežasčių bandydamas sukelti incidentą ir apsiginklavęs žirklėmis, puolė jaunuolius.

Tarp užpultųjų buvo ir Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato Organizacinio skyriaus komisaro Valdo Balyno sūnus. Vaikinas mobiliojo ryšio telefonu paskambino tėvui ir paprašė pagalbos. Iš netoli nuo įvykio vietos esančio komisariato pareigūnas su dar vienu kolega atbėgo bėgte, be to, jiems buvo išsiųstas ir pastiprinimas.

Pareigūnams atbėgus į incidento vietą, užpuolikas jau buvo įsėdęs į draugės vairuojamą mašiną ir bandė sprukti. Laimei, tam sukliudė atsitiktinai iš tarpuvartės išvažiavęs traktorius, kuris užtvėrė kelią. Mašina važiavę vyriškis ir mergina buvo nuvežti į II policijos komisariatą. Dar viena kartu su jais buvusi mergina paleista.

Sulaikytas užpuolikas pripažino savo kaltę, jo organizme aptikta 1,87 promilės alkoholio. Automobilį vairavusi mergina taip pat buvo neblaivi. Be to, mašiną ji vairavo neturėdama vairuotojo pažymėjimo. Įvykis tiriamas.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.