aA
Lenkijos Glivicų miesto policija sulaikė 42 metų vyriškį, kuris, nenorėdamas prarasti motinos pensijos, su ja, jau mirusia, gyveno pusantrų metų viename bute, pranešė Lenkijos naujienų agentūra PAP.
Lenkijoje sūnus pusantrų metų gyveno su mirusia motina
© Reuters/Scanpix

Visa tai iškilo dienos švieson po to, kai kaimynai gruodžio mėnesį kreipėsi į policiją sunerimę, kodėl jau kuris laikas nemato savo pažįstamos kaimynės. Kriminalinio skyriaus darbuotojai nusprendė slapčia butą stebėti. Prieš tai kelis kartus pareigūnai mėgino patekti į jį, tačiau jiems nepavyko užmegzti kontakto su jo gyventojais.

Galiausiai policijai mįslę pavyko įminti. Ketvirtadienį jie sulaikė 42 metų paieškomos moters sūnų. Bute pareigūnai rado jau išdžiūvusį moters lavoną. Pirmieji tyrimai rodo, jog ji galėjo mirti 2008 metų rugpjūtį. Sūnus apie savo 71-erių metų motinos mirtį niekam nepranešė ir iki arešto reguliariai gaudavo jos pensiją.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.