aA
Aiškėja Londone prostitute dirbančios Sniežanos Kobeniak ir turtuolio Davido Rosso konflikto aplinkybės. Lietuvė nesužavėjo vakarėlio šeimininkų ir buvo išprašyta lauk, rašo „Lietuvos rytas“.
Lietuvė prostitutė nesutiko iš turtuolių priimti tik 50 svarų
© Corbis

Kas tiksliai įvyko gruodžio 18-osios paryčiais Didžiosios Britanijos Konservatorių partijos lyderio Davido Camerono bičiulio D.Rosso namuose, iki šiol neaišku.

Tačiau Didžiosios Britanijos žiniasklaidos skelbiami neįvardytų šaltinių ir 30 metų lietuvės draugių pasakojimai piešia vis pikantiškesnį skandalo vaizdą.

Prostitute dirbanti lietuvė savo bičiuliams sakė, kad į Londono centre esančius D.Rosso namus buvusi iškviesta – į palydovių agentūrą gruodžio 18-ąją anksti ryte paskambino neįvardyta moteris. Taip S.Kobeniak atsidūrė britų turtuolio namuose.

Už vakarėlio svečiams suteiktas paslaugas lietuvė tikėjosi gauti 250 svarų sterlingų (965 litus). Tačiau 20 minučių D.Rosso namuose praleidusi moteris gavo tik 50 svarų (193 litus).

„Sniežana dirba prisidengusi Karinos (Karinos Storm. – Red.) vardu. Atvykusią į namą ją pasitiko vyras, kuris dėl kažkokios priežasties jai pajuto antipatiją. Vyras aiškiai parodė, kad jam nepatinka viešnios laikysena ir jis nenori jai mokėti už paslaugas. Tada pasiūlė Sniežanai 50 svarų, kad ji išeitų, ir sumokėti už taksi. Tačiau Sniežana pasakė, kad to nepakanka. Kilo ginčas ir vyras lietuvei nenoriai pasiūlė dar 50 svarų, tačiau laikė juos Sniežanai virš galvos ir ėjo durų link.

Sniežana sakė, kad jis tyčiojosi iš jos ir vertė jaustis pigią. Jis susigrūmė su ja, bandydamas Sniežaną išmesti iš namo“, – apie paslaptingus gruodžio 18-osios įvykius pasakojo S.Kobeniak draugė.

Ji neatskleidė lietuvę pasitikusio vyro tapatybės.

Tuo tarpu turtuolis neigia padaręs ką nors bloga. Jis anksčiau savo draugams teigė, kad lietuvė į jo namus atvyko nekviesta. O kai ėmė jam grasinti, buvusi išmesta lauk.

Įsiplieskęs skandalas turi ir politinį atspalvį. Manoma, kad jis pakenks D.Rosso bičiuliui D.Cameronui, kuris ateityje siekia tapti Didžiosios Britanijos premjeru.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.