aA
Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Varėnos rajone, Valkininkuose sudegė namas. Gaisravietėje rasti trijų žmonių – tėvo, motinos ir dukters – palaikai.
E. Lukošiaus nuotr.
E. Lukošiaus nuotr.

Vilniaus gatvėje gaisras kilo trečiadienį vėlai vakare, apie 23.30 val. Atvykus ugniagesiams rąstų namas, apkaltas medinėmis dailylentėmis, degė atvira liepsna. Maždaug per valandą gaisrininkams ugnį pavyko užgesinti (darbą lėtino tai, kad vandenį teko vežiotis iš tvenkinio, esančio už pusės kilometro nuo gaisravietės). Ugniagesiai išgelbėjo kitą, maždaug už 5metrų esantį gyvenamąjį namą.

Gaisravietėje rasti trijų žmonių palaikai. Pasak ugniagesių, namo gyventojai žuvo miegodami. Pasak kaimynų, šeima nuolat girtaudavo. Todėl įtariama, kad ir šįkart namo gyventojai buvo neblaivūs, todėl nepajuto prasidėjusio gaisro.

Žuvo 68 metų namo šeimininkas P. U., jo žmona 57 O. U. ir jų duktė 31 metų R. U.

Per keturias paras Valkininkų seniūnijoje gaisruose žuvo jau 7 žmonės. Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Valkininkų geležinkelio stoties gyvenvietėje per gaisrą žuvo trise. Pirmadienį vakare Pošalčių kaime sudegė dar vienas žmogus.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.