aA
Ar verta leisti pinigus perkant "Microsoft Office" programų paketą, jei iš interneto svetainės galima nemokamai atsisiųsti puikią alternatyvą – "StarOffice 5.2".
"StarOffice 5.2" yra pirmasis atnaujinimas "Sun" padalinio "Star Division" praėjusių metų rugpjūčio mėnesį išleistam programiniam paketui. Kaip teigia "Sun" atstovai, iš interneto svetainės paketas "StarOffice 5.1" buvo siunčiama daugiau, nei pusantro milijono kartų.

Programų pakete "StarOffice 5.2" yra "Writer" (dokumentų apdorojimo), "Calc" (elektroninė skaičiuoklė), "Impress" (prezentacijų), "Schedule" (kalendoriaus) programos.

"StarOffice 5.2" yra suderinamas su "Windows", "Linux" ir "Solaris" operacinėmis sistemomis. Programų paketas gali veikti asmeniniuose kompiuteriuose, "UNIX" darbo stotyse, tarnybinėse stotyse ar vidiniuose vietiniuose tinkluose.

Balandžio mėnesį "Sun" išleido "StarOffice 5.2 Beta". Naujojoje versijoje dabar įdiegti vartotojų pageidauti patobulinimai.

"StarOfice 5.2" labiau suderinama su "Microsoft Office" ir pilnai palaiko abiejų programinių paketų bylų formatus.

"StarOffice 5.2" turi daug panašumų su "Microsoft Office". Tačiau skiriasi jų klavišų reikšmės, integracija į operacinę sistemą. Iškvietę "StarOffice" iškart galėsite naudotis visų integruotų programų galimybėmis. Skirtingai nuo "Microsoft Office", nereikės sužadinti kiekvienos programos atskirai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.